Velkommen til babymaskinen

Dette er babymaskinen. En hjemmeside og blog, der forsøger at samle de ting, du ellers surfer efter. Både når du venter dig. Når du lige har født. Eller når du vil igang med at træne igen efter din fødsel. Du vil bl.a. finde nyttig viden om graviditet og den måde din krop ændrer sig på. Selvfølgelig vil du også finde nyttig viden om efterfødselskroppen, og de ting der følger med. Men også eksempler på aktiviteter du kan lave med din baby for at styrke den motoriske udvikling. Personlige indlæg om oplevelser på både godt og ondt. Samt meget mere.

Babymaskinen kommer med råd til hvordan du kan ‘smøre’ den maskine, der bærer eller har båret babyen og selve babymaskineret. Den maskine som mange er i tvivl om hvad de skal stille op med, andet end at give den masser af kærlighed, mad og søvn.

Det er en personlig hjemmeside & blog, med personlige holdninger og meninger, men med en fysioterapeutisk baggrund. Det er heller ikke alle, der vil kunne få gavn af de ting, der bliver udgivet herinde. Hvis man fx har store gener i sin graviditet eller i efterfødselsforløbet, vil vi fraråde blot at følge sidens vejledninger og derimod søge professionel hjælp ved en fysioterapeut. En der kan give råd, vejledning og øvelser tilpasset den individuelle, for det kan vi af naturlige årsager ikke gøre herinde.

Lidt om os

Merle:

Jeg hedder Merle, og er 25 år gammel. Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCC Hillerød og har efterfølgende arbejdet i en privatklinik på Amager. Her har jeg haft at gøre med stort set alle typer patienter, men det sidste halve år, var jeg ansvarlig for klinikkens pædiatriske fysioterapi (børnefysioterapi). Jeg har kurser i dynamisk stabilitet og motorisk usikre børn 0-6 år samt Balance Wear West.

For tiden går jeg på barsel, da jeg har en søn fra december 2017. Vi bor i en lille lejlighed, sammen med min kæreste, hans 5-årige dreng, som vi har halvdelen af tiden, samt Bodil, vores hund.

Jeg har en stor interesse i at arbejde med børn, gravide og barslende, da jeg selv har disse ting tæt inde på livet. Jeg eksperimenterer meget med træning og kost og har lyst til at dele ud af mine erfaringer omkring hvordan man passer godt på sin krop, når man bærer livets største gave. Og ikke mindst, når man bagefter ikke aner hvad man skal stille op med sig selv og sit barn. Jeg har selv søgt google og min-mave tyndt, fordi jeg ønskede bare en eller anden slags guideline. Så det er hvad jeg vil forsøge at være. Og hvis i synes det lyder godt, så synes jeg i skal læse med.

Mia:

Jeps, jeg hedder Mia 🙂 og jeg er 32 år gammel. Jeg er ligeledes uddannet fysioterapeut fra UCC Hillerød, og gik i samme klasse som Merle. I september 2017 blev jeg mor til Ramon, inden jeg havde nået at finde et fast job. Det er ikke ligefrem let som gravid, ej heller når man vælger at være åben og ærlig. Men det er egentlig også fint, for man kan vist godt sige at mine prioriteringer ændrede sig da jeg blev mor. Og dermed også mine ønsker for hvordan mit arbejdsliv fremadrettet skal se ud.

Under barslen var jeg i et mentorforløb hos Elin Solheim (specialist i graviditet og efterfødsel). Egentlig mødte jeg hende fordi jeg selv skulle have hjælp til min Rectus Diastase, men pludselig (= den MEGET korte version) fandt jeg altså mig selv i et mentorforløb hos hende. At arbejde med graviditet og efterfødsel – samt børn – er helt sikkert den vej jeg ønsker at gå og specialisere mig videre indenfor. Hvorfor jeg også er igang med at starte op som selvstændig, med lige præcis speciale i gravditet og efterfødsel.

Ud over mit fysioterapeutiske virke, så dyrker jeg thaiboxing (kampsport) på eliteplan, og er kommet godt igang igen efter min fødsel. Dette betyder selvfølgelig også at der helt naturligt sniger sig en interesse for træning, samt hvad der ellers følger med af skader og lignende i den forbindelse, ind ift. min baggrund som fysioterapeut.

 

Vi håber begge at denne blog kan give jer en masse inspiration. Forhåbentligt får I også nogle a-ha oplevelser, samt en følelse af genkendelse i de både skøre, hårde, skønne og fantastiske oplevelser man har som mor.

/Merle & Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *